Zwart wit printers a3 all in one

HomeZwart Wit LaserprintersZwart wit printers a3 all in one

EEN A3 ALL-IN-ONE PRINTER

De all-in-one zwart-wit laserprinters van HP Printer kunnen alles: van printen tot scannen en kopiëren - en dat maakt het dan ook een must-have apparaat voor elk bedrijf of particulier die nood heeft aan een multifunctioneel apparaat. Dankzij een A3 all-in-one printer bespaart u op die manier niet alleen heel wat geld, maar ook nog eens ruimte. Daarbij komt ook nog eens dat u minder betaalt voor een printer van HP Printer, aangezien het om refurbished modellen gaat die vooral van leasemaatschappijen afkomstig zijn. Het regelmatige onderhoud en reinigen van deze printers garandeert dat u van een uitstekende kwaliteit kunt genieten, tegen een méér dan voordelig prijs. Waar nodig worden de A3 zwart wit printers zelfs voorzien van nieuwe onderdelen, zodat u een duurzame investering doet. Kortom, HP Printer is waar u moet zijn voor een refurbsihed printer die aan alle verwachtingen voldoet!

vanaf €599,00

Zwart wit printers a3 all in one

35 ppm / kopieren + scannen (kleuren) / netwerk geschikt / duplex unit / 1200 x 1200 dpi / tot 15.000 pag. p.mnd aanbevolen /

vanaf €749,00

Zwart wit printers a3 all in one

Maximale resolutie 1200 x 1200 DPI / Aanbevolen gebruiksindicatie 5000 - 20000 pagina's per maand / Duplex functies Printen, Scannen / 41 ppm

EEN GOEDKOPE HP A3 ALL-IN-ONE PRINTER BIJ HP PRINTER

Inderdaad: als u voor een HP A3 all-in-one printer kiest bij uw speciaalzaak, dan kunt u tot wel 90% besparen in vergelijking met een nieuw model! Dat is heel wat geld - maar daarbovenop komt ook nog eens het feit dat u minder moet uitgeven aangezien u maar één cartridge nodig hebt voor zwarte inkt. De ideale printer dus als u enkel documenten in het zwart-wit moet kunnen printen, dus zonder kleuren. Bij een dergelijk toestel kunt u niet enkel printen, maar ook nog eens scannen en kopiëren - wat vooral op het werk erg handig is. Op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding bij aankoop van een printer? Dan is HP Printer precies de speciaalzaak waar u moet zijn!

KOOP EEN A3 ALL-IN-ONE LASERPRINTER BIJ HP, HELEMAAL ONLINE!

Een printer in de winkel kopen, het is al lang niet meer de gemakkelijkste oplossing! Bij HP Printer kunt u uw printer snel online bestellen, zodat u uzelf de moeite bespaart om naar een winkel te gaan. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, kunt u uw printer komen afhalen in het maagzijn of deze laten leveren bij thuis of op het werk. Wilt u uw nieuwe printer laten installeren? Dan kan HP Printer dat ook voor u regelen op professionele wijze. Als u ten slotte van uw oude printer af wil geraken, dan kan HP Printer deze helemaal gratis voor u meenemen, waarna hij op duurzame wijze wordt gerecycleerd. Samenwerken aan een duurzame toekomst en milieu, dat kan dus zeker als u kiest voor HP Printer. Werkt uw oude printer echter nog, dan kunt u er zelfs een marktconforme prijs voor krijgen. Ontdek het uitgebreide aanbod aan A3 all-in-one laserprinters van HP Printer en bestel meteen uw favoriete model!

color
https://hp-printer.be/wp-content/themes/maple/
https://hp-printer.be/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.be/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Beoordeling door klanten: 9.1/10 ­ 168 beoordelingen
1
×
(Enkel voor bedrijven B2B)
Voeg +31 (0)6 28725364 toe aan uw contacten en stel uw zakelijke vraag via whatsapp! (Dit nummer wordt niet opgenomen)

Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432